ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 28χρονη για την τσάντα με τις μολότοφ στο ΑΠΘ

Οδηγείται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 28χρονη για την τσάντα με τις μολότοφ στο ΑΠΘ

Χειροπέδες σε μια 28χρονη για την υπόθεση με τις επτά αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ που εντοπίστηκαν, πέρασα χθες το μεσημέρι οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, στη Σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ.

Κατά την αστυνομική προανάκριση που διενήργησε η Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης διαπιστώθηκε ότι το σακίδιο με τις μολότοφ ανήκει στην 28χρονη, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. Η νεαρή εντοπίστηκε, συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης.

Τι βρήκαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα σπρέι πιπεριού, μία αντιασφυξιογόνα μάσκα με δύο φίλτρα, πλήθος πλαστικών δεματικών (tie wrap), τέσσερα σπρέι διαφορετικών χρωμάτων, συσκευασίες φαρμακευτικής πόσιμης γέλης για προστασία από δακρυγόνα και σωρεία εντύπων και χειρόγραφων σημειώσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της περιλαμβάνει το αδίκημα της κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.