ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Τραγωδία στο Περιστέρι: Η πρώτη αντίδραση του πατέρα της Νικολέτας μετά την προφυλάκιση του Πακιστανού

«Θέλαμε να τον δούμε και να τον ρωτήσουμε γιατί;»

Τραγωδία στο Περιστέρι: Η πρώτη αντίδραση του πατέρα της Νικολέτας μετά την προφυλάκιση του Πακιστανού

Για πρώτη φορά μετά την προφυλάκιση του Πακιστανού που σκότωσε την 17χρονη Νικολέτα στο Περιστέρι, μίλησε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας.

Ο 22χρονος Πακιστανός που σκότωσε την 17χρονη Νικολέτα στο Περιστέρι προφυλακίστηκε και σόκαρε στην απολογία του, λέγοντας με κυνικό τρόπο ότι έκανε κεφαλοκλείδωμα στην άτυχη κοπέλα σε καυγά για τη θρησκεία, όπως σας είχαμε αναφέρει στο pronews.gr.

«Ο νους μου ακόμα δεν τον χωράει. Σε κατάσταση σοκ είμαστε όλοι. Ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως έχει γίνει αυτό και ας έχουν περάσει εννέα ημέρες» περιγράφει ο πατέρας της Νικολέτας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και προσθέτει για τη σχέση της κόρης της με τον νεαρό από το Πακιστάν:

«Μου είπε για κάποιον που ήταν μαζί, σαν συντροφιά, δεν μου έκανε κάποιο παράπονο μέχρι πριν να τη σκοτώσει».

Για τη σύλληψη και την προφυλάκιση του δολοφόνου της κόρης του είπε:

«Είναι μία σταγόνα στον ωκεανό αυτό που έγινε τώρα και να καταδικαστεί σε ισόβια πάλι θα είναι μια σταγόνα. Θα του έλεγα ντροπή. Θέλαμε να κατεβαίναμε σήμερα στην Αθήνα να τον βλέπαμε και να του πούμε αυτό το μεγάλο γιατί».

«Δεν μπορούν να φέρουν πίσω την ψυχή της κόρης μου οπότε για παραδειγματισμό να καταδικαστεί σε ισόβια και όπως στην πατρίδα του να τον δίκαζαν έτσι να τον δικάσουν και εδώ», κατέληξε ο πατέρας της 17χρονης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.