ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τρίκαλα: Πατέρας επιτέθηκε στο ανήλικο παιδί του μέσα στην επιχείρησή του – Του πετούσε αντικείμενα

Το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα μάτια των υπαλλήλων του

Τρίκαλα: Πατέρας επιτέθηκε στο ανήλικο παιδί του μέσα στην επιχείρησή του – Του πετούσε αντικείμενα

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας σημειώθηκε ανάμεσα σε πατέρα και την ανήλικο γιο του στα Τρίκαλα.

Συγκεκριμένα ο πατέρας επιτέθηκε στον ανήλικο γιο του σε επιχείρηση σε χωριό στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με το trikalaopinion.gr, μπροστά στα μάτια των εργαζομένων του στην επιχείρηση στα Τρίκαλα, ο πατέρας πέταξε διάφορα αντικείμενα στον γιό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ευτυχώς το παιδί δεν τραυματίστηκε σοβαρά καθώς επενέβησαν εργαζόμενοι και πελάτες του καταστήματος. Για το περιστατικό κλήθηκε η Αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.