ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Τρόμος για 16χρονο έξω από τα σχολεία της Γκράβας: Του επιτέθηκε με μαχαίρι 17χρονος για να τον ληστέψει

Ο δράστης συνελήφθη στα Πατήσια & οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα

Τρόμος για 16χρονο έξω από τα σχολεία της Γκράβας: Του επιτέθηκε με μαχαίρι 17χρονος για να τον ληστέψει

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας 16χρονος μαθητής, έξω από το σχολικό συγκρότημα της Γκράβας, όταν το μεσημέρι της Δευτέρας, βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν αδίστακτο 17χρονο κακοποιό.

Ο 17χρονος, υπήκοος Αλβανίας, προσέγγισε τον 16χρονο και με την απειλή μαχαιριού επιχείρησε να τον ληστέψει.

Ο ανήλικος μαθητής προσπάθησε να το αποτρέψει και τελικά ο 17χρονος του επιτέθηκε, τον τραυμάτισε με το μαχαίρι, του άρπαξε το κινητό τηλέφωνο και τα λίγα χρήματα που είχε πάνω του, ενώ αμέσως μετά εξαφανίστηκε.

Μάλιστα, ο 16χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Άμεσα ξεκίνησαν αναζητήσεις από την ΕΛ.ΑΣ. και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, το βράδυ της ίδιας ημέρας, εντόπισαν στα Πατήσια και συνέλαβαν τον 17χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε η περιγραφή του 16χρονου στους αστυνομικούς, οι οποίοι είχαν κάποιες πληροφορίες για τη δράση του, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε συσκευές κινητών τηλεφώνων, μεταξύ των οποίων και η αφαιρεθείσα από τον ανήλικο μαθητή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.