ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Τέσσερις οι νεκροί στο τροχαίο στην ΠΑΘΕ – Τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με δύο οχήματα (upd-φωτό)

Τραυματισμένοι είναι οι υπόλοιποι δύο επιβαίνοντες στα αυτοκίνητα, όπως και όλοι οι επιβάτες του λεωφορείου

Τέσσερις οι νεκροί στο τροχαίο στην ΠΑΘΕ – Τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με δύο οχήματα (upd-φωτό)

Σοκάρουν οι εικόνες από σημείο της τραγωδίας στην Εθνική Οδό πριν τους Ευζώνους, στο 521ο χιλιόμετρο του ΠΑΘΕ, όταν σημειώθηκε το τροχαίο με τουριστικό λεωφορείο και δύο αυτοκίνητα, λίγο μετά τις 7 το πρωί της Κυριακής (10.09.2023), που κόστισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις άνδρες που σκοτώθηκαν.

Όπως ισχυρίζεται ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου, ο άνδρας που οδηγούσε το αυτοκίνητο αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και εκείνος προσπάθησε να το αποφύγει, με αποτέλεσμα να πέσει σε χαντάκι.

Οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, τρεις Έλληνες και ένας Ρώσος, ηλικίας 66 – 73 ετών, πήγαιναν για ψάρεμα…

Αμέσως μετά τη σφοδρή σύγκρουση, το τουριστικό λεωφορείο με τους 81 επιβάτες, όλοι Σέρβοι, έπεσε σε χαντάκι.

Οι επιβάτες έσπασαν τα τζάμια για να απεγκλωβιστούν… Από τους 81 επιβάτες, οι 49 τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν στα νοσοκομεία του Κιλκίς, της Γουμένισσας και στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Το δεύτερο αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με το μοιραίο ΙΧ, οδηγούσε μία γυναίκα από τη Σερβία. Μαζί της βρισκόταν και ένα παιδάκι. Και οι δύο διακομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και είναι καλά στην υγεία τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.