ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βάρη: Άγριος ξυλοδαρμός τριών ατόμων – Τους απείλησαν με όπλο και τους εμβόλισαν

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με τις Αρχές να ερευνούν τα αίτια της επίθεσης και του άγριου ξυλοδαρμού

Βάρη: Άγριος ξυλοδαρμός τριών ατόμων – Τους απείλησαν με όπλο και τους εμβόλισαν

Τρία άτομα κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους στη Βάρης – Κορωπίου.

Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, οι φερόμενοι ως δράστες του άγριου ξυλοδαρμού αρχικά άρχισαν να πέφτουν με το αυτοκίνητό τους πάνω στο όχημα που επέβαιναν ένας 25χρονος και ένας 26χρονος.

Οι δράστες τους χτύπησαν 4 (!) φορές, ενώ σταμάτησαν και μία μοτοσυκλέτα που επέβαινε ο 27χρονος φίλος τους. Ένας εκ των δραστών απείλησε τον 26χρονο με πιστόλι και στην συνέχεια τον γρονθοκόπησε, ενώ άλλος χτύπησε τον τον 25χρονο σε όλο του το σώμα. Το τρίτο θύμα δέχθηκε χτύπημα με τη λαβή του όπλου στο κεφάλι και όταν έπεσε στον δρόμο ξεκίνησαν να τον κλωτσούν με μανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακολούθως οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με τις Αρχές να ερευνούν τα αίτια της επίθεσης και του άγριου ξυλοδαρμού. Το τρίτο θύμα διακομίσθηκε για την παροχή πρώτων βοηθειών στο Ιπποκράτειο. Σε βάρος των δραστών ασκήθηκε δίωξη για σωματικές βλάβες, απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.