ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Γνωστός διαιτητής αύριο στην ανακρίτρια για εξηγήσεις

Αναμένονται έξι συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Γνωστός διαιτητής αύριο στην ανακρίτρια για εξηγήσεις

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη φρίκη που ζούσε η 12χρονη από τον Κολωνό, η οποία έπεσε θύμα συστηματικής σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης.

Όπως προκύπτει από τα νέα στοιχεία, οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση έξι ακόμη ανδρών, μεταξύ των οποίων είναι και ένας 60χρονος πρώην διαιτητής, ο οποίος θα κληθεί για εξηγήσεις στην ανακρίτρια και είναι γνωστός στα Σεπόλια και στον Κολωνό, σύμφωνα πάντα με το Star.

Ο 60χρονος πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Ο συγκεκριμένος πρώην διαιτητής έχει αρκετές κοινωνικές επαφές και είναι γνωστός στην ευρύτερη περιοχή, καθώς διατηρεί επαγγελματικό χώρο κοντά στο μαγαζί, που λειτουργούσε και ο Ηλίας Μίχος.

Παράλληλα, άξιο αναφοράς είναι ότι, σύμφωνα με το Star, ότι το κατάστημά του υποδείχθηκε από το 12χρονο κοριτσάκι κατά τη διάρκεια κατάθεσής του στις Αρχές. Ο ίδιος ο 60χρονος υποστηρίζει ότι δεν είχε καμία επαφή με τη 12χρονη, αλλά απλά έδινε σε αυτήν και στα υπόλοιπα συγγενικά της μέλη χρήματα, για να αγοράσουν φαγητό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.