ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Βιασμός στον Κολωνό: Η 37χρονη μητέρα έπαιρνε δώρο ηλεκτρονικά τσιγάρα στη 12χρονη

Σημαντικές πληροφορίες για το περιβάλλον που ζούσε το 12χρονο κορίτσι έρχονται στη δημοσιότητα

Βιασμός στον Κολωνό: Η 37χρονη μητέρα έπαιρνε δώρο ηλεκτρονικά τσιγάρα στη 12χρονη

Σοβαρές πληροφορίες για το περιβάλλον που ζούσε το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό, έρχονται στη δημοσιότητα από τα μηνύματα που αντάλλασε η ανήλικη με τον παιδοβιαστή Ηλία Μίχο.

Ειδικότερα, σε μήνυμα του παιδοβιαστή και κομματάρχη της ΝΔ, Ηλία Μίχου, αν «πίνει» τίποτε άλλο εκτός από τσιγαριλίκια και «μπάφο», η ανήλικη απαντάει ότι η μητέρα της τής έχει αγοράσει 5 ηλεκτρονικά τσιγάρα και μια «πεταλούδα».

Σημειώνεται πως ο συγκεκριμένος διάλογος γίνεται όταν η 12χρονη έχει μόλις ολοκληρώσει την ΣΤ’ Δημοτικού.

Σοκαριστική είναι και η συνέχεια της συνομιλίας που είχε η ανήλικη με τον παιδοβιαστή και μαστροπό, καθώς εκείνος της λέει ότι έμοιζε να έχει κάνει χρήση κοκαΐνης.

«Ξεκόλλα μην με τσαντίζεις. Σου έχω δώσει πάρα πολλά. Άντε μην σου πω καμιά κουβέντα. Που ήσουν σήμερα λες και έπινες κόκα» γράφει στο μήνυμά του ο Ηλίας Μίχος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όχι ρε πας καλά; Ούτε μπάφο πίνω ούτε τίποτα, μόνο ηλεκτρονικό τσιγάρο» απάντησε από την πλευρά της η 12χρονη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.