ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κολωνός: Τι αναφέρει ο συνήγορος της 37χρονης μητέρας της 12χρονης – Έρχονται νέες συλλήψεις

Τι οδήγησε την 37χρονη στη φυλακή

Κολωνός: Τι αναφέρει ο συνήγορος της 37χρονης μητέρας της 12χρονης – Έρχονται νέες συλλήψεις

Για τη φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού, και τις ενδείξεις που έστειλαν την 37χρονη μητέρα της ανήλικης στη φυλακή για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης κόρης της, μίλησε ο συνήγορός της, Απόστολος Λύτρας σε τηλεοπτικό σταθμό.

«Πράγματι, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις για τη μητέρα. Η ποινική δίωξη ασκήθηκε με βάση τις ενδείξεις. Δεν είναι πρώτη φορά, έχει συμβεί πάμπολλες φορές κάποιος να κρατείται προσωρινά και το δικαστήριο στο τέλος να τον απαλλάσσει. Συμβαίνει πάρα πολύ συχνά. Υπάρχουν ενδείξεις, λοιπόν. Έχουν μεγάλη διαφορά οι ενδείξεις από τις αποδείξεις και αυτό θα κριθεί στο δικαστήριο», δήλωσε αρχικά ο κ. Λύτρας.

Όπως σημείωσε ο δικηγόρος, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται νέες συλλήψεις για την υπόθεση, ενώ εξήγησε πως βρέθηκαν τα εμβάσματα στον λογαριασμό της ημέρας.

«Περιμένουμε αρκετές συλλήψεις για αυτή την υπόθεση. Η μικρή έχει εξηγήσει ότι τον λογαριασμό της μητέρας τον πήρε και τον έδωσε στον 53χρονο. Αυτό έχει καταθέσει το παιδί. Αυτό που μου κάνει μεγάλη εντύπωση είναι πως είναι δυνατόν να παίρνουμε σαν δεδομένο μερικά πράγματα που λέει το παιδί και όχι όλα. Το παιδί ανέφερε για τον 53χρονο και τους υπόλοιπους. Μέσα σε αυτή την κατάθεση αναφέρει ότι η μητέρα της δε γνώριζε τίποτα και το εξηγεί με λεπτομέρειες», ανέφερε ο συνήγορος της μητέρας.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι: «Ένας ειδικός που εξετάζει παιδιά μπορεί να αντιληφθεί εάν το παιδί είναι δασκαλεμένο ή όχι. Τέτοιο πράγμα από την κατάθεση δεν προκύπτει και το παιδί δε θα μπορούσε να είναι δασκαλεμένο από τη μητέρα του, γιατί την ημέρα της κατάθεσης η μητέρα είχε ήδη συλληφθεί».

«Συμφωνώ απόλυτα ότι σ’ αυτή την οικογένεια υπάρχουν πράγματα που μας κάνουν εντύπωση. Αλλά αυτό δε συσχετίζεται με το ποινικό το συγκεκριμένο αδίκημα, το ότι έχει χαθεί ο έλεγχος. Ότι όφειλε να γνώριζε, ότι όφειλε να ελέγχει. Το παιδί δεν έμενε μόνο με τη μητέρα, αλλά και με τη γιαγιά και τη μεγαλύτερη αδερφή της, που είναι 19 χρονών. Ούτε η γιαγιά ούτε η 19χρονη είχαν καταλάβει. Η θεία το κατάλαβε όταν βρέθηκε το κινητό της μικρής στα χέρια της», τόνισε ο κ. Λύτρας.

Όπως ανέφερε ο συνήγορος της 37χρονης επικαλούμενος σχετικά στοιχεία, η 12χρονη ξεκίνησε να εκπορνεύεται από τον Μάιο – Ιούνιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.