ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία σε μίνι μάρκετ της Θεσσαλονίκης – Οι δράστες έφυγαν με την ταμειακή μηχανή

Κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε καρέ καρέ τη δράση των ληστών

Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία σε μίνι μάρκετ της Θεσσαλονίκης – Οι δράστες έφυγαν με την ταμειακή μηχανή

Βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το «φως» της δημοσιότητας από τη ληστεία που πραγματοποιήθηκε σε μίνι μάρκετ της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, δύο άγνωστοι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα, εισέβαλαν στην επιχείρηση.

Κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε καρέ καρέ τη δράση των ατόμων που μπήκαν στο μίνι μάρκετ, εκ των οποίων ο ένας φορούσε λευκή μπλούζα και ο δεύτερος μία μαύρη.

Εκμεταλλευόμενοι την απουσία του υπαλλήλου, οι ληστές εισέβαλαν στο κατάστημα και ο ένας έψαχνε, όπως φαίνεται στο βίντεο, τα συρτάρια ενώ ο άλλος, αποσυνέδεσε την ταμειακή μαζί και την πήρε ολόκληρη μαζί του.

Λίγα λεπτά αργότερα ο υπάλληλος εισήλθε στο μίνι μάρκετ και διαπίστωσε ότι είχε πέσει θύμα ληστείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.