ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο Σύρος δουλέμπορος κλέβει αγροτικό στη Λάρισα

Έκλεψε το όχημα μέσα σε τέσσερα λεπτά

Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο Σύρος δουλέμπορος κλέβει αγροτικό στη Λάρισα

Βίντεο – ντοκουμέντο έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας από τη στιγμή της κλοπής του λευκού Nissan Navara, το οποίο οδηγούσε ο 20χρονος Σύρος δουλέμπορος που έχασε τη ζωή του σήμερα το μεσημέρι (8/7) από αστυνομικά πυρά.

Το onlarissa.gr επικοινώνησε με εκπρόσωπο της εταιρείας μεταλλικών κατασκευών “GG METAL CONSTRUCTION” στην οποία ανήκει το αυτοκίνητο και εδρεύει στο Γαλάτσι της Αττικής.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, το όχημα το οποίο αποκτήθηκε προ ολίγων ημερών και μόλις χθες εκδόθηκε η άδεια κυκλοφορίας, ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του βασικού μετόχου της εταιρείας.

Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, όλα έγιναν σήμερα τα ξημερώματα και σε μόλις τέσσερα λεπτά! Στις 5.44, συνολικά τρία άτομα προσέγγισαν το λευκό Nissan Navara και τέσσερα λεπτά αργότερα είχαν καταφέρει – παρότι ήταν αυτόματο – να το διαρρήξουν, να το θέσουν σε λειτουργία και να εξαφανιστούν.

Οι αρχές έφθασαν στα ίχνη του κλεμμένου οχήματος από τον πομποδέκτη χρέωσης στα διόδια, καθώς ο ιδιοκτήτης είδε μέσα από το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης των χρεώσεων, τις κινήσεις του. Ακολούθως ενημέρωσε την αστυνομία για να ακολουθήσει η μοιραία καταδίωξη.

Το χρονικό της καταδίωξης

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι του Σαββάτου όταν η αστυνομία έλαβε σήμα πως κλεμμένο αγροτικό αυτοκίνητο μάρκας Nissan Navara, με έναν επιβαίνοντα κινούνταν επί της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς τη συμπρωτεύουσα.

Ξεκίνησε καταδίωξη από τα διόδια του Μοσχοχωρίου με τον οδηγό ωστόσο να μη σταματά σε κανένα από τα σήματα των αστυνομικών. Περνώντας τη Λάρισα, στο ύψος της Γυρτώνης ο οδηγός του οχήματος βγήκε από την εθνική και έκανε αναστροφή, μπαίνοντας μετά από λίγο ξανά στην ΠΑΘΕ, στο ρεύμα προς Αθήνα

Μετά τη Λάρισα βγήκε πάλι από τον αυτοκινητόδρομο επιλέγοντας το επαρχιακό οδικό δίκτυο και έχοντας από πίσω του περιπολικά που τον καταδίωκαν.

Τελικά εγκατέλειψε το κλεμμένο όχημα έξω από το χωρίο Μοσχωχώρι αφού αυτό έπεσε πάνω σε τοίχο και στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει πεζός. Αργότερα, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, αστυνομικός φέρεται να πυροβόλησε και να τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.