ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Βοιωτία: Την Πέμπτη απολογείται ο αστυνομικός – Κατηγορείται για ανθρωποκτονία

Ο άνδρας της ΕΛΑΣ αναφέρει ότι υπήρξε καταδίωξη 20 λεπτών κι ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε

Βοιωτία: Την Πέμπτη απολογείται ο αστυνομικός – Κατηγορείται για ανθρωποκτονία

Για την ερχόμενη Πέμπτη πήρε προθεσμία, για να απολογηθεί ο 41χρονος αστυνομικός, ο οποίος εμπλέκεται στο θανάσιμο τραυματισμό του 18χρονου Ρομά που σημειώθηκε έπειτα από καταδίωξη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο Λεοντάρι Θηβών.

Ο αστυνομικός της ΟΠΚΕ οδηγήθηκε σήμερα, Δευτέρα (13.11.23) στο δικαστικό μέγαρο της Θήβας, ενώ έξω από αυτό υπήρχαν συγγενείς και φίλοι του νεαρού αγοριού.

Ο άνδρας της ΕΛΑΣ αναφέρει ότι υπήρξε καταδίωξη 20 λεπτών κι ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε όταν ο 18χρονος επιχείρησε να το αποσπάσει από αυτόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, η νομική υπεράσπιση του αστυνομικού  αναφέρει ότι κάτι τέτοιο προκύπτει κι από τη δικογραφία, ενώ οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και παράνομη εκτέλεση πυροβολισμού εκτέλεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.