ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Βόλος: 19χρονος Ρομά απήγαγε 15χρονη αφού χάλασε το προξενιό – «Για όλα φταίει ο έρωτας» λέει

Οι δύο οικογένειες είχαν συμφωνήσει να γίνει ο γάμος όταν μετά από διαμάχη, το προξενιό φάνηκε να «χαλάει»

Βόλος: 19χρονος Ρομά απήγαγε 15χρονη αφού χάλασε το προξενιό – «Για όλα φταίει ο έρωτας» λέει

Ένας 19χρονος Ρομά από το Αλιβέρι της Νέας Ιωνίας Βόλου κατηγορείται για απαγωγή μιας 15χρονης από το Άργος αφού χάλασε το προξενιό στο οποίο είχαν συμφωνήσει οι δύο οικογένειες.

Χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Ο 19χρονος, ο οποίος υποστηρίζει ότι «αγαπιόμαστε» με την 15χρονη, ζήτησε αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης καθώς, όπως είπε, οι δύο οικογένειες βρίσκονται πλέον σε συνεννόηση για την προίκα.

Εναντίον του 19χρονου έχει ασκηθεί δίωξη για ακούσια διαφυγή ανηλίκου με τον ίδιο να λέει στο δικαστήριο ότι για όλα «φταίει ο έρωτας» και να δηλώνει ανυπόμονος να παντρευτεί την ανήλικη.

Σύμφωνα με το gegonota.news η απαγωγή της 15χρονης έγινε την περασμένη Τετάρτη και ο 19χρονος συνελήφθη την Παρασκευή, μετά από μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς της ανήλικης. Μήνυση κατατέθηκε και σε βάρος των γονιών του νεαρού, ηλικίας 48 και 44 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για συνέργεια σε εκούσια απαγωγή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι δύο οικογένειες είχαν συμφωνήσει να γίνει ο γάμος όταν μετά από διαμάχη, το προξενιό φάνηκε να «χαλάει» με αποτέλεσμα η οικογένεια του αγοριού να απαγάγει την 15χρονη από το Άργος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δίκη ορίστηκε για τις 7 Αυγούστου με την 15χρονη να δηλώνει πως αγαπάει τον 19χρονο και θέλει να ζήσει μαζί του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.