ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βόλος: Απειλές δέχεται η 22χρονη για να αποσύρει τη μήνυση κατά του 28χρονου Αλβανού

Η 22χρονη φοβάται πως εάν ο 28χρονος σύζυγος της δεν προφυλακιστεί θα την βρει και θα την σκοτώσει

Βόλος: Απειλές δέχεται η 22χρονη για να αποσύρει τη μήνυση κατά του 28χρονου Αλβανού

Απύθμενο θράσος φαίνεται πως έχει ο 28χρονος Αλβανός ο οποίος ξυλοκοπούσε και κρατούσε φυλακισμένη την 22χρονη σύζυγό του μαζί με την 2,5 ετών κόρη της στο σπίτι τους στο Βόλο.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, ο 28χρονος συνελήφθη, αλλά η επικίνδυνη συμπεριφορά του 28χρονου δεν σταματά ούτε μέσα από τα κρατητήρια της ΕΛΑΣ στην Μαγνήσια. Οι συγγενείς του απειλούν τώρα την οικογένεια της 22χρονης να πάρει πίσω την μήνυση και να επιστρέψει στον συλληφθέντα καθώς του… ανήκει, όπως λένε.

Η 22χρονη βρίσκεται σε δομή φιλοξενίας στο Βόλο και φοβάται πως εάν ο 28χρονος σύζυγος της δεν προφυλακιστεί θα την βρει και θα την σκοτώσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος προκλητικά υποστηρίζει ότι δεν έχει κάνει τίποτα, κι ότι δεν κακοποιούσε την γυναίκα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.