ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βόλος: Ιδιοκτήτες κυνήγησαν 21χρονο που επιχείρησε να εισβάλει στο σπίτι τους – «Δεν ξέρω τι έγινε»

«Εγώ περνούσα από την γειτονιά τυχαία με τον παππού μου και την κοπέλα μου»

Βόλος: Ιδιοκτήτες κυνήγησαν 21χρονο που επιχείρησε να εισβάλει στο σπίτι τους – «Δεν ξέρω τι έγινε»

Ένας 21χρονος χρήστης, φέρεται πως προχθές τα μεσάνυχτα, επιχείρησε να εισβάλλει σε κατοικία της Νεάπολης Βόλου μαζί με έναν φίλο του, αλλά έγιναν αντιληπτοί και τους κυνήγησαν οι ιδιοκτήτες.

Ειδικότερα, ο 21χρονος και ένα ακόμη άτομο αποπειράθηκαν να κλέψουν κατοικία στη Νέαπολη, λίγα μέτρα πιο μακριά από την «πιάτσα» διακίνησης αλλά τους πήραν είδηση από τον θόρυβο που προκάλεσαν στην αυλή.

Το ζευγάρι που διέμενε στο σπίτι τους κυνήγησε και λίγα μέτρα πιο μακριά κατάφερε να σταματήσει τον 21χρονο, ενώ ο φίλος του ξέφυγε.

Ο ίδιος ο 21χρονος, που θα απολογηθεί την Πέμπτη ανέφερε χθες στο τοπικό site πως όλα είναι μια παρεξήγηση.

«Εγώ περνούσα από την γειτονιά τυχαία με τον παππού μου και την κοπέλα μου και δεν ξέρω τι έγινε. Με σταμάτησε το ζευγάρι και αμέσως κάλεσε την αστυνομία. Ούτε αντιστάθηκα, ούτε οι άνθρωποι με πείραξαν», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τον ορισμό του Αυτοφώρου αύριο Πέμπτη, αφέθηκε ελεύθερος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.