ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Βόλος: «Καμπάνα» 11.000 ευρώ και σύλληψη σε οδηγό που έσερνε δύο σκύλους με το αγροτικό

Στο αυτόφωρο αναμένεται σήμερα ο οδηγός

Βόλος: «Καμπάνα» 11.000 ευρώ και σύλληψη σε οδηγό που έσερνε δύο σκύλους με το αγροτικό

Από αυτόφωρο αναμένεται ότι θα περάσει σήμερα ένας άντρας στον Βόλο, που συνελήφθη την Κυριακή το πρωί από την αστυνομία, καθώς φέρεται ότι είχε δέσει δύο σκύλους στον προφυλακτήρα του αγροτικού του.

Ως αποτέλεσμα, το ένα από τα δύο άτυχα ζώα σερνόταν στον δρόμο και το δεύτερο έτρεχε πίσω από το όχημα.

Σύμφωνα με την Φιλοζωική Ομάδα Βόλου , πρόκειται για δύο 2 τσομπανόσκυλα, τα οποία ο δράστης τα έσερνε με αλυσίδα με την οποία τα έδεσε.

Στον συλληφθέντα επιβλήθηκε και πρόστιμο 11.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα σκυλιά εντοπίστηκαν, ενώ το ένα μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.