
Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στον Άναυρο Βόλου, όταν ένας 31χρονος κρατούμενος επιχείρησε να αποφύγει τη μεταφορά του στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, πέφτοντας επανειλημμένα στη θάλασσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε μεταφερθεί από τις φυλακές Χαλκίδας για ψυχιατρική εξέταση. Κατά την άφιξή του στο νοσοκομείο διέφυγε από τη συνοδεία του και κατευθύνθηκε προς την παραλία του Αναύρου, όπου βούτηξε στο νερό.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν στελέχη του Λιμενικού, αστυνομικοί, διασώστες και εθελοντές με ιδιωτικό σκάφος. Ο κρατούμενος ανέβηκε προσωρινά στο σκάφος, ωστόσο, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των Αρχών, έπεσε ξανά στη θάλασσα, επαναλαμβάνοντας την ίδια κίνηση συνολικά τρεις φορές.
Έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες, οι Αρχές κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον παραδώσουν στο ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης τραυματίστηκαν λιμενικοί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο 31χρονος δάγκωσε έναν από αυτούς στο χέρι.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.