ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Βόλος: Ποινή φυλάκισης 12 μηνών σε 40χρονο που απείλησε με κατσαβίδι αστυνομικό – «Θα σε καρφώσω»

Η επίθεση αποφεύχθηκε λόγω των ελιγμών που έκανε ο αστυνομικός

Βόλος: Ποινή φυλάκισης 12 μηνών σε 40χρονο που απείλησε με κατσαβίδι αστυνομικό – «Θα σε καρφώσω»

Ένας 40χρονος άνδρας στον Βόλο, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών για βία κατά αστυνομικού, καθώς τον απείλησε με ένα κατσαβίδι και φωνάζοντας: «θα σε καρφώσω, θα σε κατσαβιδιάσω».

Η επίθεση έγινε τον Ιανουάριο του 2021, όταν ο 40χρονος ενεργώντας με πρόθεση στη συμβολή των οδών Λεωφόρου Ειρήνης και Αβέρωφ απείλησε τον αστυνομικό, προτάσσοντας το αιχμηρό εργαλείο και στοχεύοντας σε πρόσωπο και θώρακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση αποφεύχθηκε λόγω των ελιγμών που έκανε ο αστυνομικός.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας επιτέθηκε ξανά σε αστυνομικούς της Ασφάλειας, σπρώχνοντας τους με τα χέρια με αποτέλεσμα να τους ρίξει στο έδαφος και να τους τραυματίσει.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου κατόπιν εγκλήσεως που είχε υποβληθεί σε βάρος του για απόπειρα σωματικής βλάβης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι μετά το περιστατικό ο 40χρονος μετανάστευσε στη Γερμανία, αλλά χθες ήταν παρών στο Δικαστήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.