ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βόλος: Προκαλεί ο 28χρονος Αλβανός – «Την χτύπησα γιατί μου έλεγε να φύγουμε για Αγγλία – Το παιδί είναι η ζωή μου»

«Αν ήθελε να με χωρίσει θα μπορούσε να μου το πει»

Βόλος: Προκαλεί ο 28χρονος Αλβανός – «Την χτύπησα γιατί μου έλεγε να φύγουμε για Αγγλία – Το παιδί είναι η ζωή μου»

Προκαλεί ακόμα και μέσα από το κρατητήριο ο 28χρονος Αλβανός ο οποίος ξυλοκοπούσε και κρατούσε φυλακισμένη την 22χρονη σύζυγό του μαζί με την 2,5 ετών κόρη της στο σπίτι τους στο Βόλο.

«Είναι ψέματα ότι την είχα φυλακισμένη. Τις τελευταίες μέρες με εκνεύριζε γιατί ήθελε να φύγουμε και να πάμε στην Αγγλία που ήταν τα ξαδέλφια της. Αν ήθελε να με χωρίσει θα μπορούσε να μου το πει. Εγώ ήρθα στην Ελλάδα γιατί ήθελα μια άλλη ζωή. Της είχα πει πολλές φορές να βγούμε έξω και δεν ήθελε γιατί έλεγε ότι δεν είχαμε λεφτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εγώ δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ και το σπίτι μου πάντα ήταν γεμάτο για εκείνη και το παιδί. Μόνο την Πέμπτη την χτύπησα γιατί με ζάλιζε να φύγουμε για Αγγλία», είπε ο άνδρας και αναφερόμενος στο 2,5 ετών παιδί του είπε: «Εμένα μόνο το παιδί μου με ενδιαφέρει. Αυτό είναι η ζωή μου, γι’ αυτό δούλευα τόσες ώρες, για να μην του λείψει τίποτα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.