ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βόλος: Τέσσερα σκυλιά επιτέθηκαν σε ηλικιωμένο – Τον δάγκωσαν και του έσκισαν τα ρούχα (φώτο)

Τον άτυχο άνδρα έσωσε καταστηματάρχης της περιοχής

Βόλος: Τέσσερα σκυλιά επιτέθηκαν σε ηλικιωμένο – Τον δάγκωσαν και του έσκισαν τα ρούχα (φώτο)

Θύμα επίθεσης τεσσάρων σκύλων έπεσε ένας ηλικιωμένος άνδρας νωρίτερα σήμερα (20/1) στο Βόλο και συγκεκριμένα στην Παύλου Μελά, τα οποία του έσκισαν τα ρούχα και του προκάλεσαν εκδορές στο σώμα.

Ο άνδρας σάστισε από την επίθεση και δεν μπορούσε να απομακρυνθεί καθώς είχε περικυκλωθεί από τέσσερα σκυλιά.

Τον άτυχο ηλικιωμένο έσωσε καταστηματάρχης της περιοχής, ο οποίος βγήκε από το μαγαζί του και με μία ράβδο χτύπησε μία κολώνα σήμανσης, προκειμένου να αποσπάσει την προσοχή των εξαγριωμένων τετράποδων.

Η Παύλου Μελά εδώ και μήνες έχει μετατραπεί σε άβατο για πεζούς και αλλά και οδηγούς, καθώς οι επιθέσεις είναι καθημερινές και δεκάδες κάθε μέρα, χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής.

Παρά τις συνεχόμενες οχλήσεις, κανείς δεν έχει μεριμνήσει ώστε να μπει ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση με αποτέλεσμα φοιτητές που πηγαίνουν στο Πανεπιστήμιο, ηλικιωμένοι αλλά και οδηγοί μηχανών και ποδηλάτων να δέχονται επιθέσεις από αυτά τα ομολογουμένως άμοιρα ζωάκια τα οποία έχουν περιέλθει σε αυτή την αγριεμένη κατάσταση λόγω της έλλειψης θαλπωρής και τροφής.

Δείτε εικόνες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.