ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βόλος: Τραπεζική απάτη με λεία 4.000 ευρώ από τρεις μεσάζοντες

Οι καταγγελίες είχαν γίνει στις αρχές του χρόνου στην αστυνομία και ακολούθησε έρευνα που κατέληξε σε αυτά τα τρία πρόσωπα

Βόλος: Τραπεζική απάτη με λεία 4.000 ευρώ από τρεις μεσάζοντες

Ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία τρία άτομα τα οποία είχαν πείσει Βολιώτες επαγγελματίες να τους δώσουν κωδικούς καρτών για μεταξύ τους συναλλαγές και πέτυχαν να αποσπάσουν από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τέσσερις χιλιάδες ευρώ.

Οι καταγγελίες είχαν γίνει στις αρχές του χρόνου στην αστυνομία και ακολούθησε έρευνα που κατέληξε σε αυτά τα τρία πρόσωπα που είχαν λάβει τα χρήματα σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον αποκαλύφθηκε ότι οι τρεις αυτοί στην ουσία ήταν ενδιέμεσοι. Δηλαδή λάμβαναν “μεροκάματο” 300 ευρώ για να καταλήξουν τα χρήματα στους ίδιους, τα οποία διοχέτευαν στη συνέχεια σε λογαριασμούς ξένων τραπεζών. “Ημουν άνεργος και είχα ανάγκη τα χρήματα. Δεν ξέρω ποιοι είναι από πίσω”, δήλωσε ο ένας από τους τρεις συλληφθέντες. Τα πρόσωπα που εντοπίστηκαν ως ενδιάμεσοι σε Αθήνα, Καλαμάτα παραπέμπονται σε δίκη ως συνεργοί σε απάτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.