ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βουλιαγμένη: Άγριο ξυλοδαρμό από τον επιχειρηματία σύντροφό της καταγγέλλει 27χρονη έγκυος στον ένατο μήνα

Ο άνδρας εξαφανίστηκε μετά το συμβάν, ενώ η έγκυος γυναίκα μεταφέρθηκε από τη Βουλιαγμένη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο

Βουλιαγμένη: Άγριο ξυλοδαρμό από τον επιχειρηματία σύντροφό της καταγγέλλει 27χρονη έγκυος στον ένατο μήνα

Μια 27χρονη έγκυος εννέα μηνών στη Βουλιαγμένη κατήγγειλε τα ξημερώματα της Κυριακής τον 48χρονο σύντροφό της ότι την ξυλοκόπησε άγρια, με αποτέλεσμα ο δράστης να συλληφθεί από την Αστυνομία.

Ο άνδρας εξαφανίστηκε μετά το συμβάν, ενώ η έγκυος γυναίκα μεταφέρθηκε από τη Βουλιαγμένη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους, καθώς παρουσίασε σπασμούς.

Όλα ξεκίνησαν στις 00:45 τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδού Κρόνου, όταν ο 48χρονος άνδρας άρχισε να χτυπά με μπουνιές και κλωτσιές, μέσα στο αυτοκίνητο, την νεαρή σύντροφο του. Αμέσως ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ, και την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας Αλίμου, που έδωσε εντολή να συλλάβουν τον γόνο της επιχειρηματικής οικογένειας.

Η 27χρονη έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς και περιέγραψε τι συνέβη μέσα στο αυτοκίνητο στη Βουλιαγμένη.

Έτσι λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε σε μπαρ της Γλυφάδας και συνελήφθη, καθώς η σύντροφος του έκανε μήνυση και μόλις πήγε στο Τμήμα κατέθεσε και αυτός μήνυση για εξύβριση, σωματικές βλάβες και απειλή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο αυτόφωρο που οδηγήθηκε πήρε αναβολή και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η γυναίκα θα εξεταστεί από ιατροδικαστή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.