ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βριλήσσια: Δεν φορούσαν ζώνη ο 18χρονος και η 17χρονη που σκοτώθηκαν – Πώς έγινε το τροχαίο

Το αυτοκίνητο διαλύθηκε

Βριλήσσια: Δεν φορούσαν ζώνη ο 18χρονος και η 17χρονη που σκοτώθηκαν –  Πώς έγινε το τροχαίο

Δύο νέα παιδιά είναι δυστυχώς νεκρά, αφού σκοτώθηκαν στο τροχαίο που έγινε στα Βριλήσσια τα ξημερώματα των Χριστουγέννων.

Στις 5:10 τα ξημερώματα των Χριστουγέννων, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 18χρονος με συνοδηγό την 17χρονη έφυγε από την πορεία του χτύπησε αρχικά σε διαχωριστική νησίδα και καρφώθηκε σε κολώνα.

Το τροχαίο έγινε στην οδό Αναπαύσεως. Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που και τα 2 παιδιά σκοτώθηκαν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν φορούσαν ζώνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αυτοκίνητο διαλύθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.