ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Βριλήσσια: Δικηγόρος κομμωτή – «Δεν έχει διαρρεύσει τίποτα από το υλικό που είχε στο κινητό του»

«Ζητά συγγνώμη από τα θύματα»

Βριλήσσια: Δικηγόρος κομμωτή – «Δεν έχει διαρρεύσει τίποτα από το υλικό που είχε στο κινητό του»

Την πρώτη του τοποθέτηση για το υλικό που έχει καταγραφεί έδωσε ο κομμωτής από τα Βριλήσσια μέσω του δικηγόρου του ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1.

«Δεν έχει διαρρεύσει τίποτα από το υλικό που είχε στο κινητό του ο κομμωτής. Ζητά συγγνώμη από τα θύματα», ανέφερε συγκεκριμένα ο δικηγόρος του 49χρονου, Νίκος Σταυρουλόπουλος.

Ο δικηγόρος του κομμωτή υπογράμμισε ότι όλα θα κριθούν στα δικαστήρια ενώ δεν απάντησε στο ερώτημα σχετικά με τον λόγο που ο κομμωτής που συνελήφθη είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στην τουαλέτα της επιχείρησής του στα Βριλήσσια.

Υπάλληλος του κομμωτηρίου μιλώντας το πρωί της Τρίτης στο πρωινό του ΑΝΤ1 έφερε στο φως νέες αποκαλύψεις για τον 49χρονο κομμωτή.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Έχουν μπει στο σπίτι μου, τους έχω καλέσει στην βάφτιση της εγγονής μου. Ο άνθρωπος αυτός ήταν τελικά πάρα πολύ χειριστικός. Δεν είχαμε πάρει είδηση καμία. Απλά, τώρα έχουμε αρχίσει και συνδυάζουμε πράγματα που καταλήγουν σε αυτό που έγινε.

Τελειώνοντας το κούρεμα που έκανε, πάντα πήγαινε και καθόταν 10 λεπτά μέσα στην τουαλέτα. Και πολλές φορές και εγώ τον είχα ρωτήσει και άλλες κοπέλες ”τι κάνεις τόση ώρα μέσα στην τουαλέτα” και μας έλεγε πως γράφει στίχους».

«Έκανε ανακαίνιση τα μπάνια γιατί ήταν παλιά από την προηγούμενη επιχείρηση, αλλά μόνο του, χωρίς ούτε έναν εργάτη.

Έμπαινε κόσμος πάρα πολύς στις τουαλέτες. Μπορεί να είναι και εκατοντάδες. Τα έχω βάλει με τον εαυτό μου, ότι δεν μπόρεσα να καταλάβω έναν άνθρωπο που με χειρίστηκε τόσο, τριάμισι χρόνια μέσα στο κομμωτήριο.

Γιατί τόσο μεγάλη καλοσύνη και τόσο ενδιαφέρον για το προσωπικό του και τόσο πια εμμονή μέσα στις τουαλέτες, να είναι κάθε 10 λεπτά. Το μόνο που μας έλεγε όλη την ώρα ”πίνετε πολύ νερό γιατί κάνει καλό στην υγεία”. Επειδή εγώ τον είδα κατάφατσα στο δικαστήριο, του κούνησα το κεφάλι και αυτός γύρισε και με κοίταξε.

Ψυχρός, κατεβασμένο βέβαια το κεφάλι του περνώντας από μπροστά μας, αλλά εγώ του έδωσα να καταλάβει γι’ αυτό που μας έκανε. Είμαι σοκαρισμένη, θέλω να μπει μέσα και να μην ξαναβγεί αυτός ο άνθρωπος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.