ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χαϊδάρι: Συνελήφθη 60χρονος που επιχείρησε να βιάσει 34χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι του

Εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία

Χαϊδάρι: Συνελήφθη 60χρονος που επιχείρησε να βιάσει 34χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι του

Αστυνομικοί της ΕΛΑΣ συνέλαβαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (28.4.2023) στο Χαϊδάρι, έναν 60χρονο άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού, αρπαγή και παράνομη βία κατά γυναίκας.

Εις βάρος του σχηματίστηκε ήδη δικογραφία.

Ο 60χρονος φέρεται να διασκέδαζε σε νυχτερινό μαγαζί της Δραπετσώνας το βράδυ της Παρασκευής. Εκεί γνώρισε μια 34χρονη γυναίκα.

Ο άνδρας προσφέρθηκε να μεταφέρει τη γυναίκα στο σπίτι της με το αυτοκίνητό του. Εκείνη δέχτηκε και εκεί άρχισε ο εφιάλτης της, ο οποίος κορυφώθηκε στο Χαϊδάρι, όπου ο κατηγορούμενος αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Ο 60χρονος φέρεται να κλείδωσε τις ασφάλειες του αυτοκινήτου, για να μην φύγει η γυναίκα και πήρε τον δρόμο για το σπίτι του στο Χαϊδάρι.

Όταν έφτασε στην οικία του που βρίσκεται εντός μάντρας αυτοκινήτων στην περιοχή του Χαϊδαρίου, ο 60χρονος φαίνεται πως εξανάγκασε την γυναίκα να μπει εντός του σπιτιού και μάλιστα κλείδωσε και την πόρτα.

Αποπειράθηκε να τη βιάσει, αλλά η γυναίκα ξέφυγε

Η γυναίκα κατάλαβε τι θα ακολουθούσε και έκανε προσπάθεια να ξεφύγει και να βγει έξω από το σπίτι. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κατηγορούμενος την εμπόδισε ασκώντας της σωματική βία, ενώ αποπειράθηκε και να τη βιάσει.

Η γυναίκα κατάφερε τελικά μετά από μάχη να του ξεφύγει. Βγήκε στο δρόμο και εκεί σταμάτησε μια νταλίκα που περνούσε από το σημείο και ειδοποίησε τηλεφωνικά την αστυνομία για τις σοκαριστικές στιγμές που πέρασε.

Άμεσα έφτασαν στο σημείο περιπολικό της Άμεσης Δράσης και αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαϊδαρίου, οι οποίοι μίλησαν με τη γυναίκα και αμέσως μετά εντόπισαν τον κατηγορούμενο, ο οποίος και συνελήφθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 60χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.