ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Χαϊδάρι: «Της έκλεισε το στόμα και της είπε “Μη φωνάζεις! Θα σε μαχαιρώσω”» λέει ο πατέρας της 16χρονης 

«Η κόρη μου κατάφερε να τον χτυπήσει στα γεννητικά του όργανα»

Χαϊδάρι: «Της έκλεισε το στόμα και της είπε “Μη φωνάζεις! Θα σε μαχαιρώσω”» λέει ο πατέρας της 16χρονης 

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε μία 16χρονη από το Χαϊδάρι όταν ένας 22χρονος της επιτέθηκε με σκοπό να την αρπάξει.

Ο πατέρας του κοριτσιού μίλησε σήμερα στο STAR και περιέγραψε την περιπέτεια της κόρης του, που συνέβη λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι τους.

Όπως είπε, το πρωί της Κυριακής η 16χρονη μίλησε με μια φίλη και τα δυο παιδιά κανόνισαν να συναντηθούν στη μέση της διαδρομής ανάμεσα στα σπίτια τους, για να της δώσει κάτι.

Τα κορίτσια συναντήθηκαν σε μια κοντινή πλατεία και τότε παρατήρησαν έναν νεαρό, στον οποίο όμως δεν έδωσαν σημασία, καθώς είδαν ότι μιλάει στο τηλέφωνο. Όταν η 16χρονη απομακρύνθηκε από το σημείο που βρισκόταν, ο 22χρονος της επιτέθηκε, προσπαθώντας να την αρπάξει.

«Της επιτέθηκε, την τράβηξε και την άρπαξε από τα μαλλιά. Η κόρη μου άρχισε να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια. Της έκλεισε το στόμα και της είπε: «Μη φωνάζεις! Θα σε μαχαιρώσω». Η κόρη μου κατάφερε να τον χτυπήσει στα γεννητικά του όργανα και του ξέφυγε. Ένας γείτονας άκουσε τις φωνές της και βγήκε να δει τι συμβαίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του κοριτσιού.

Η 16χρονη βρήκε καταφύγιο στο σπίτι του γείτονα, ενώ η μητέρα της που είχε ακούσει τις φωνές μαζί με τον γείτονα έτρεξαν, ακολουθώντας ένα αυτοκίνητο σκούρου χρώματος, το οποίο απομακρύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα.

«Το αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε σε ένα αδιέξοδο κι έτσι η πρώην σύζυγός μου και ο γείτονας κατάφεραν να συγκρατήσουν τον αριθμό κυκλοφορίας. Πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, έδωσαν τα στοιχεία, περιέγραψαν τον δράστη και γύρω στις 12:00 το μεσημέρι η αστυνομία τον εντόπισε στην Ελευσίνα και τον συνέλαβε», συμπλήρωσε ο πατέρας της ανήλικης, συνεχίζοντας την περιγραφή του.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι σε βάρος του 22χρονου εκκρεμεί εκδίκαση υπόθεσης για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας. Ο 22χρονος, που σήμερα βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή, ισχυρίζεται ότι το πρωί της περασμένης Κυριακής επέστρεφε από διασκέδαση στο σπίτι του μαζί με φίλους του, όπως και η 16χρονη. Όπως φέρεται να είπε, είχε μπερδέψει το δρόμο και ρώτησε την ανήλικη πώς θα βγει στον κεντρικό, για να επιστρέψει στην Ελευσίνα.

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, η νεαρή τον παρεξήγησε και τον έβρισε αισχρά. Ως αντίδραση αυτός της έδωσε ένα χαστούκι, το οποίο και μετανιώνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την απολογία του, ο 22χρονος αφέθηκε ελεύθερος και του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, καθώς και η απαγόρευση να προσεγγίζει τη γειτονιά της 16χρονης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.