Χαλκίδα: Άνδρας έκλεψε κινητό και μετά παρίστανε τον μάρτυρα σε δίκη για να γλιτώσει τη σύλληψη

Συνέλαβαν τον δράστη που βρισκόταν στη δικαστική αίθουσα

Χαλκίδα: Άνδρας έκλεψε κινητό και μετά παρίστανε τον μάρτυρα σε δίκη για να γλιτώσει τη σύλληψη

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Χαλκίδα, με έναν άνδρα γύρω στα 30-35 να προσποιείται τον μάρτυρα σε δίκη, για να γλιτώσει τη σύλληψη.

Μπορεί να μοιάζει βγαλμένο από ταινία κι όμως το περιστατικό που σημειώθηκε στη Χαλκίδα είναι αληθινό και συνέβη την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου.

Πιο αναλυτικά, ένας άνδρας ηλικίας 30-35 ετών έκλεψε ένα κινητό τηλέφωνο από ένα κατάστημα, ωστόσο για κακή του τύχη έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του τηλεφώνου, με αποτέλεσμα να τον πάρουν στο κατόπι για να τον πιάσουν και να πάρουν πίσω το τηλέφωνο, έτσι ο κλέφτης που έφτασε στα Δικαστήρια, μπήκε μέσα και παρίστανε τον μάρτυρα σε δίκη προκειμένου να γλιτώσει την σύλληψη.

Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του κινητού μέσω άλλης συσκευής ενεργοποίησε το σύστημα εντοπισμού του τηλεφώνου, το οποίο εκτός από την ακριβή θέση της συσκευής ενεργοποιεί και έναν συναγερμό στο τηλέφωνο

Έτσι κατάφεραν να εντοπίσουν το τηλέφωνο μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο και συνέλαβαν τον δράστη που βρισκόταν στη δικαστική αίθουσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή με την διαδικασία του αυτοφώρου και ο άνδρας οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.