
Πλήθος κόσμου σημειώθηκε κοντά στη γέφυρα της Χαλκίδα, την Κυριακή (10/11) για να στήσουν κόντρες με αυτοκίνητα και μηχανές, εμποδίζοντας έτσι την ομαλή κυκλοφορία των υπόλοιπων οχημάτων από το σημείο.
Κοντά βρίσκονταν άνθρωποι που βιντεοσκοπούσαν τις κόντρες, οι οποίες θα γίνονταν με αμάξια και μηχανάκια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, απαγορεύτηκε σε οδηγούς που δεν συμμετείχαν στις κόντρες να διασχίσουν το δρόμο, αντιθέτως τούς κατεύθυναν προς το πλάι.
«Νομίζαμε ότι έγινε κάποιο σοβαρό τροχαίο. Τούς έβλεπα με το κινητό να τραβάνε και να φωνάζουν, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι γίνεται», είπε αυτόπτης μάρτυρας που περίμενε τουλάχιστον 15 με 20 λεπτά στο σημείο.
Τελικά, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο κόσμος που συγκεντρώθηκε για τις κόντρες άρχισε να απομακρύνεται.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.