Όλα καλά και στην θέση τους με την «Κίμων»;

Χαλκιδική: 29χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 23ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μουδανιών – Σιθωνίας

Χαλκιδική: 29χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα

Ένας 29χρονος οδηγός έχασε τη ζωή του νωρίς το πρωί, σε τροχαίο δυστύχημα στο 23ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μουδανιών – Σιθωνίας.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός άνδρας, υπήκοος Αλβανίας, στις 06.50 το πρωί και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε με Ι.Χ. φορτηγό όχημα 48χρονου ημεδαπού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του πρώτου.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.

troxaio_halkid2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.