ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χανιά: 30 αλλοδαποί εντοπίστηκαν από το Λιμενικό σε βραχώδη ακτή – Χειροπέδες σε τρεις διακινητές

Το ξύλινο σκάφος, μήκους 10,5 μέτρων στο οποίο επέβαιναν, πρόκειται να κατασχεθεί

Χανιά: 30 αλλοδαποί εντοπίστηκαν από το Λιμενικό σε βραχώδη ακτή – Χειροπέδες σε τρεις διακινητές

Σε χώρο του Λιμενικού Σταθμού Κισσάμου, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία της ταυτοποίησής τους, παραμένουν οι τριάντα αλλοδαποί που διασώθηκαν κατά την διάρκεια της νύκτας από το Λιμενικό, όταν το σκάφος στο οποίο επέβαιναν εντοπίστηκε σε βραχώδη ακτή κοντά στην παραλία «Τηγάνι», στην περιοχή της Γραμβούσας.

Πρόκειται για δεκαεπτά άνδρες, τέσσερις γυναίκες και εννέα ανηλίκους, οι οποίοι και οδηγήθηκαν με ασφάλεια στην ακτή.

Στους αλλοδαπούς, που είναι καλά στην υγεία τους, προσφέρθηκε νερό και τροφή με φροντίδα του δήμου, ενώ η προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό Κισσάμου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων.

Το ξύλινο σκάφος, μήκους 10,5 μέτρων στο οποίο επέβαιναν, πρόκειται να κατασχεθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ, τρεις άνδρες, υπήκοοι Λιβύης και Συρίας συνελήφθησαν νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης στην Κίσσαμο, κατηγορούμενοι ως διακινητές των αλλοδαπών που εντοπίστηκαν την περιοχή της Γραμβούσας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.