ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Χανιά: Επίθεση στον Πρόεδρο Κοινότητας κατά τον έλεγχο για την έκταση ομπρελών επιχείρησης στην παραλία

Ο Μανώλης Τσιτωνάκης δέχθηκε επίθεση από επιχειρηματία

Χανιά: Επίθεση στον Πρόεδρο Κοινότητας κατά τον έλεγχο για την έκταση ομπρελών επιχείρησης στην παραλία

Ο δήμαρχος Χανιών, Παναγιώτης Σημανδηράκης, καταδίκασε με δήλωσή του την επίθεση που δέχθηκε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κουνουπιδιανών Ακρωτηρίου, Μανώλης Τσιτωνάκης από επιχειρηματία της περιοχής.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κουνουπιδιανών Ακρωτηρίου, Μανώλης Τσιτωνάκης, δέχθηκε επίθεση από επιχειρηματία των Χανιών κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησε μετά από παράπονα κατοίκων της περιοχής για την έκταση που καταλαμβάνουν ομπρελοκαθίσματα στην παραλία.

Την επίθεση καταδίκασε με γραπτή του δήλωση ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης επισημαίνοντας ότι «σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από την Κτηματική Υπηρεσία, διαπιστώθηκαν παραβάσεις και επιβλήθηκε πρόστιμο στους παραβάτες, μεταξύ των οποίων και προς επιχειρηματία της περιοχής, ο οποίος στη συνέχεια επιτέθηκε φραστικά και σωματικά στον κ. Τσιτωνάκη».

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος, «τέτοιου είδους επιθέσεις πλήττουν βάναυσα τους δημοκρατικούς θεσμούς, προσβάλλουν την τοπική αυτοδιοίκηση και την ηθική των τοπικών κοινωνιών και έχουν μόνο στόχο να διασπείρουν τον τρόμο και να σπιλώσουν κάθε μορφή νομιμότητας, προκαλώντας τελικά ανεπανόρθωτο κακό στην κοινωνία και τους ανθρώπους της».

Στη δήλωσή του ο κ. Σημανδηράκης καταλήγει:

«Τέτοιες επιθέσεις δεν είναι απλά χτυπήματα κατά της ανθρώπινης ζωής, αλλά αφορούν στη θεσμική υποχρέωση και το καθήκον των εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης, ως προς την περιφρούρηση του δημόσιου χώρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τονίζω κατηγορηματικά πως κανείς εργαζόμενος, κανείς πρόεδρος ή αιρετός του Δήμου Χανίων, δεν θα μείνει μόνος του, ούτε απροστάτευτος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.