ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χανιά: Ημίγυμνος διαρρήκτης «μπούκαρε» σε δύο γραφεία… on camera

Ο διαρρήκτης καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και πλέον αναζητείται από τις αρχές

Χανιά: Ημίγυμνος διαρρήκτης «μπούκαρε» σε δύο γραφεία… on camera

Ένας νεαρός ημίγυμνος διαρρήκτης «μπούκαρε» σε δυο… δόσεις σε μια πολυκατοικία στα Χανιά και διέρρηξε δυο γραφεία, ενώ αποπειράθηκε να εισβάλει και σε ένα τρίτο χωρίς να τα καταφέρει, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Μάλιστα, αδιαφόρησε πλήρως για την κάμερα που τον κατέγραψε.

Στο οπτικό υλικό που εξετάζουν οι άνδρες της Ασφάλειας, ο δράστης φαίνεται να μπαίνει στο κτίριο στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, να φεύγει και να επιστρέφει στις 5.30 τα ξημερώματα. Αφού παρέμεινε πάνω μια ώρα ώρα μέσα, έφυγε στις 6.43 το πρωί κρατώντας μια σακούλα γεμάτη με αντικείμενα αξίας και ένα ηχείο.

Τα…«έτσουξαν» οι διαρρήκτες!

Διαρρήκτες «χτύπησαν» τη νύχτα της Παρασκευής και την καφετέρια που λειτουργεί στον Όμιλο Αντισφαίρισης στο Εθνικό Στάδιο των Χανίων. Μάλιστα, αφού διέρρηξαν με κατσαβίδι την είσοδο και άρπαξαν από το ταμείο περίπου 500 ευρώ και έναν φορητό υπολογιστή, το… γλέντησαν πίνοντας ένα μπουκάλι βότκα και δύο χυμούς πριν διαφύγουν ανενόχλητοι!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παριστάνοντας τον πελάτη μπήκε σε ένα κατάστημα στις Σέρρες ένας Έλληνας, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ότι η ιδιοκτήτρια ήταν απασχολημένη και «βούτηξε» 50 ευρώ από το ταμείο. Όμως, συνελήφθη λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που βρήκαν στην κατοχή του το κλεμμένο ποσό και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.