ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χανιά: Στην εντατική του ΠΑΓΝΗ βρέφος 9,5 μηνών ύστερα από πτώση – Αγωνία για την πορεία της υγείας του

Διαπιστώθηκε πως είχε οξύ επισκληρίδιο αιμάτωμα

Χανιά: Στην εντατική του ΠΑΓΝΗ βρέφος 9,5 μηνών ύστερα από πτώση – Αγωνία για την πορεία της υγείας του

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) νοσηλεύεται ένα αγοράκι μόλις 9,5 μηνών το οποίο μεταφέρθηκε την Πέμπτη (21/9) στο νοσοκομείο Χανίων μετά από πτώση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι γιατροί στα επείγοντα του Νοσοκομείου Άγιος Γεώργιος διαπίστωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασης καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων το αγοράκι ήταν σε λήθαργο και αμέσως το μετέφεραν στην χειρουργική κλινική όπου χειρουργήθηκε από έμπειρη ομάδα γιατρών, καθώς μετά από αξονική τομογραφία διαπιστώθηκε πως είχε οξύ επισκληρίδιο αιμάτωμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την επέμβαση το αγοράκι μεταφέρθηκε διασωληνωμένο με ασθενοφόρο στο ΠΑΓΝΗ όπου και παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς, οι οποίοι κρίνουν την κατάσταση του σταθερή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.