ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Χειροπέδες σε 50χρονο αλλοδαπό που ρήμαζε σπίτια σε Κηφισιά, Παλαιά Φώκαια και Πικέρμι

Είχε συλληφθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2022 στην Θεσσαλονίκη ως μέλος συμμορίας

Χειροπέδες σε 50χρονο αλλοδαπό που ρήμαζε σπίτια σε Κηφισιά, Παλαιά Φώκαια και Πικέρμι

Η Ελληνική Αστυνομία, προχώρησε στην εξιχνίαση μιας ληστείας και οκτώ κλοπών από σπίτια σε διάφορες περιοχές της Αττικής, οι οποίες διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από αρχές Ιουλίου έως τέλη Σεπτεμβρίου του 2022.

Ειδικότερα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 50χρονου αλλοδαπού για ληστεία, κλοπές κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ο οποίος είναι έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης.

Σύμφωνα με την έρευνα της Αστυνομίας, ο 50χρονος προέβαινε συστηματικά σε διαρρήξεις-κλοπές από σπίτια, δρώντας κατά κύριο λόγο τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες σε Κηφισιά, Παλαιά Φώκαια και Πικέρμι.

Σε κάποιες περιπτώσεις, ο 50χρονος αφαιρούσε, εκτός των υπολοίπων κλοπιμαίων, κλειδιά αυτοκινήτου από τις οικίες που παραβίαζε, με τα οποία ξεκλείδωνε και εκκινούσε τα αυτοκίνητα των ιδιοκτητών που ήταν σταθμευμένα κοντά στα σπίτια, χρησιμοποιώντας τα ως μέσα διαφυγής.

Όσον αφορά την ληστεία, ο 50χρονος εισήλθε σε σπίτι στην Κηφισιά, ακινητοποίησε υπό την απειλή όπλου την οικιακή βοηθό και αφαίρεσε χρηματικό ποσό και κοσμήματα.

Ο 50χρονος είχε συλληφθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2022 στην Θεσσαλονίκη, ως μέλος συμμορίας που διέπραττε ληστείες και κλοπές σε περιοχές της πόλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.