Μάλλον για μην μας ματιάσει μας «έφτυσε» ο Τραμπ...

Χειροπέδες σε άνδρα για πρόκληση πυρκαγιάς στην Κατερίνη: Πρόστιμα σε Θεσσαλονίκη, Πέλλα και Πρέβεζα

Οι αρχές συνεχίζουν τους ελέγχους σε όλη τη χώρα

Χειροπέδες σε άνδρα για πρόκληση πυρκαγιάς στην Κατερίνη: Πρόστιμα σε Θεσσαλονίκη, Πέλλα και Πρέβεζα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ένας άνδρας συνελήφθη στην Κατερίνη για πρόκληση πυρκαγιάς, ενώ παράλληλα οι αρχές προχώρησαν σε σειρά διοικητικών προστίμων σε διάφορες περιοχές της χώρας, στο πλαίσιο των ελέγχων για περιστατικά φωτιάς σε υπαίθριους χώρους.

Σύμφωνα με τις αρμόδιες υπηρεσίες, το περιστατικό στην Πιερία σημειώθηκε την Κυριακή (5/7), όταν ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης προχώρησαν στη σύλληψη ημεδαπού στον Δήμο Ανατολικού Ολύμπου, ο οποίος κατηγορείται για εμπρησμό από αμέλεια ή πρόθεση, κατά παράβαση της σχετικής νομοθεσίας. Σε βάρος του επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο.

Την ίδια ημέρα, στη Θεσσαλονίκη, στον Δήμο Λαγκαδά, επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο σε άλλο άτομο για πρόκληση πυρκαγιάς, ενώ νέες κυρώσεις καταγράφηκαν σε Πέλλα και Πρέβεζα. Στην πρώτη περίπτωση, στην περιοχή της Σκύδρας, επιβλήθηκε πρόστιμο για απόρριψη καύσιμων υλικών σε δασική έκταση, ενώ στη Ζηρό της Πρέβεζας επιβλήθηκε ακόμα ένα πρόστιμο για πρόκληση φωτιάς.

Οι αρχές συνεχίζουν τους ελέγχους σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο της αυστηρής εφαρμογής της αντιπυρικής νομοθεσίας και της πρόληψης πυρκαγιών κατά τη θερινή περίοδο.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.