ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ οτι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Χειροπέδες σε δύο άνδρες για απόπειρα φθοράς στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Γλυφάδα

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

Χειροπέδες σε δύο άνδρες για απόπειρα φθοράς στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Γλυφάδα

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, συνέβαλαν επ’ αυτοφώρω τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στη Γλυφάδα δύο άτομα ηλικίας 38 και 43 ετών, κατηγορούμενοι ο μεν πρώτος για απόπειρα φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και ο δεύτερος για συνέργεια στην τέλεση της αξιόποινης πράξης.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι δύο κατηγορούμενοι αφού πλησίασαν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, κατόπτευσαν το χώρο για την ύπαρξη καμερών ασφαλείας.

Αμέσως μετά, ο 38χρονος με ένα σπρέϊ, προσπάθησε να γράψει συνθήματα στον τοίχο των γραφείων, ενώ ο 43χρονος παρέμενε απέναντι κατοπτεύοντας τον χώρο.

Τις κινήσεις τους αντιλήφθηκαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, οι οποίοι επενέβησαν άμεσα και τους ακινητοποίησαν.

Σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή και των δύο φιάλη ψεκασμού – σπρέϊ.

Παράλληλα, μέσα στο αυτοκίνητο του 43χρονου, που ήταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση, βρέθηκαν 4 επιπλέον φιάλες ψεκασμού – σπρέϊ, 2 δοχεία που περιείχαν χρώμα, πινέλο βαψίματος και πλήθος φεϊγβολάν (τρικάκια).

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνει για τη σύλληψη των δύο ατόμων: “Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία που συνέλαβε τα δύο άτομα, που επιχείρησαν να προκαλέσουν φθορές στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Γλυφάδα. Ασφάλεια παντού, ασφάλεια για όλους”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.