Στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουν πάρει το μήνυμα ακόμα: Ή συνεργάζονται ή χάνονται...

Χειροπέδες σε σπείρα Ρομά που παρίσταναν τους υπαλλήλους της ΔΕΔΔΗΕ για να εξαπατήσουν 38χρονο

Ο 38χρονος φαίνεται πως αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο περί απάτης, οπότε ενημέρωσε άμεσα την ΕΛ.ΑΣ

Χειροπέδες σε σπείρα Ρομά που παρίσταναν τους υπαλλήλους της ΔΕΔΔΗΕ για να εξαπατήσουν 38χρονο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Τρεις άνδρες Ρομά συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, όταν επιχείρησαν να εξαπατήσουν έναν 38χρονο προσποιούμενοι υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ.

Οι δράστες φέρονται να επικοινώνησαν με το υποψήφιο θύμα, επιχειρώντας να το πείσουν να τους παραδώσει χρήματα και τιμαλφή.

Ο 38χρονος – αντιλαμβανόμενος ότι επρόκειτο για απόπειρα απάτης- ενημέρωσε άμεσα την ΕΛΑΣ.

Έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις υπόπτους επ’ αυτοφώρω, τη στιγμή που εμφανίστηκαν σε προκαθορισμένο σημείο συνάντησης σε χωριό του δήμου Λαγκαδά για να παραλάβουν τα χρήματα.

Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας 27, 33 και 43 ετών.

Παράλληλα, κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν, ενώ η αστυνομική έρευνα έδειξε ότι συνδέονται και με δύο ακόμα υποθέσεις απάτης, μία στη Θεσσαλονίκη και μία στην Κατερίνη.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.