ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χίος: «Νταής» αλλοδαπός με ναρκωτικά έριξε… κεφαλιά σε αστυνομικό!

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, απείθεια, εξύβριση και βία κατά υπαλλήλων

Χίος: «Νταής» αλλοδαπός με ναρκωτικά έριξε… κεφαλιά σε αστυνομικό!

Πήρε… “φωτιά” ένας αλλοδαπός, κατά την διάρκεια ελέγχου στον οποίο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. το βράδυ της Τετάρτης κοντά στο Λιβάνειο σχολείο στη Χίο και δεν δίστασε να βρίσει χυδαία έναν από αυτούς, τον οποίο προσπάθησε και να χτυπήσει με… κεφαλιά!

Ο δράστης ακινητοποιήθηκε και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, καθώς στην κατοχή του βρήκαν μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1,7 γραμμαρίου. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν άλλες τρεις συσκευασίες, μια με μισό γραμμάριο κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης -το γνωστό shisha, που αποκαλείται και “κοκαΐνη των φτωχών”- μια με 0,9 γραμμάριο ακατέργαστης κάνναβης και μια με κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή “σοκολάτας” βάρους 0,7 γραμμαρίου, καθώς και 14 ναρκωτικά χάπια διαφόρων τύπων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ποσότητες των ναρκωτικών κατασχέθηκαν και σε βάρος του “νταή” αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, απείθεια, εξύβριση και βία κατά υπαλλήλων, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.