Χριστίνα Σούζη: Πώς έγινε το τροχαίο – Ντελαπάρισε και σύρθηκε για περίπου 30 μέτρα το αυτοκίνητό της

Η πίσω ρόδα του αυτοκινήτου της χτύπησε με άλλου ΙΧ

Χριστίνα Σούζη: Πώς έγινε το τροχαίο – Ντελαπάρισε και σύρθηκε για περίπου 30 μέτρα το αυτοκίνητό της

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ Χριστίνα Σούζη είχε τροχαίο ατύχημα την Τετάρτη (8/9) στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος του Παράδεισου Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, η πίσω ρόδα του αυτοκινήτου της Χριστίνας Σούζη, η οποία κινούνταν στη μεσαία λωρίδα, χτύπησε με την πίσω ρόδα αυτοκινήτου που βρισκόταν στην αριστερή λωρίδα και κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα. Αυτή η σύγκρουση, είχε ως αποτέλεσμα η Χριστίνα Σούζη να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου τους, χτύπησε στις μπάρες που είναι τοποθετημένες στο πεζοδρόμιο, ντελαπάρισε και σύρθηκε για περίπου 30 μέτρα.

Ένας από τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο σημείο και έσπευσε να βοηθήσει τη Χριστίνα Σούζη είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου.

«Κατέβαινα την Κηφισίας στο ύψος του Παραδείσου. Ξαφνικά ακούω έναν θόρυβο σαν να έσπαγαν τζάμια, να έπεφταν μεταλλικά παράθυρα και κατά κάποιο τρόπο λέω, “τι πέφτει πάνω μου;”

Βλέπω ένα αυτοκίνητο με τον ουρανό στην άσφαλτο να περνά από μπροστά μου και να σταματά πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταματημένο στο φανάρι του Παραδείσου, και ξαφνικά… σιωπή. Είδα ότι υπάρχει κάτι, ότι υπάρχουν άνθρωποι μέσα στο αυτοκίνητο. Βλέπω την πόρτα που ήταν μισάνοιχτη και προσπαθώ να την ανοίξω.

Έχουν έρθει και δυο άλλοι κύριοι, μου λένε “μη την ανοίξεις”, τους λέω, “δε γίνεται πρέπει να τη βγάλουμε έξω”. Την τραβάω, ευτυχώς ανοίγει και μαζί με τον άλλο κύριο, την τραβάμε από τον ώμο για να τη βγάλουμε έξω, λέει “παιδιά, σιγά γιατί πονάει ο ώμος μου”. Σιγά σιγά τη βγάλαμε. Τη σηκώσαμε, πάτησε στα πόδια της και πήγαμε στο πεζοδρόμιο. Τη βάλαμε να καθίσει, της φέραμε διάφορα χαρτιά για να σταματήσει το αίμα που έτρεχε στο πρόσωπό της αλλά, ήταν ήρεμη και ψύχραιμη» ανέφερε μεταξύ άλλων στον Alpha.

Σύμφωνα με άλλα στοιχεία που έφερε στο φως το Alpha βάσει στοιχείων της Τροχαίας, στο συγκεκριμένο σημείο το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει αρκετά τροχαία στο ίδιο σημείο επισημαίνοντας στους οδηγούς να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην εκπομπή μίλησε και ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς λέγοντας πως η Χριστίνα Σούζη μέσα στην ατυχία της ήταν ιδιαιτέρως τυχερή καθώς θα μπορούσε να έχει πάρει φωτιά το όχημά της ή αν το αυτοκίνητο είχε προσκρούσει στις μπάρες που είναι τοποθετημένες στη δεξιά πλευρά, να έχει πέσει στο οδόστρωμα της υπόγειας διάβασης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.