ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Yπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού ο ληστής των τραπεζών που συνελήφθη στο Περιστέρι

Λίγο πριν από τη σύλληψή του ο 41χρονος είχε εισβάλει σε υποκατάστημα τράπεζας

Yπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού ο ληστής των τραπεζών που συνελήφθη στο Περιστέρι

Εν ενεργεία υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού είναι ο 41χρονος που συνελήφθη στο Περιστέρι, κατηγορούμενος για έξι ένοπλες ληστείες σε τράπεζες και ταχυδρομικό κατάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο ίδιος, μιλώντας στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είναι εθισμένος στον τζόγο. Έκανε τις ληστείες γιατί έχει δημιουργήσει πολλά χρέη, κατέθεσε ο 41χρονος, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., λίγο πριν από τη σύλληψή του στο Περιστέρι, ο 41χρονος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του είχε εισβάλει σε υποκατάστημα τράπεζας, στην περιοχή του Κολωνού, και με την απειλή όπλου αφαίρεσε από το ταμείο χρηματικό ποσό.

Ο κατηγορούμενος είχε ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία ως ο δράστης ένοπλων ληστειών σε καταστήματα τραπεζών και ΕΛ.ΤΑ, σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Σημειώνεται, ότι για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του είχε συσταθεί ειδική ομάδα αστυνομικών.

Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών, ο επικελευστής κατηγορείται για πέντε περιπτώσεις ληστειών σε τράπεζες και μία σε ταχυδρομικό κατάστημα με συνολική λεία πάνω από σαράντα χιλιάδες ευρώ.

Η δράση του ξεκίνησε στα τέλη του Ιουνίου 2021 και «αγαπημένες» του τράπεζες ήταν τα υποκαταστήματα στη λεωφόρο Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια και στην οδό Δυρραχίου στον Κολωνό.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του και στη μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσε ως μέσο διαφυγής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

  • αεροβόλο πιστόλι
  • το χρηματικό ποσό των -7.960- ευρώ (που είχε αφαιρέσει κατά τη ληστεία)
  • υφασμάτινη μάσκα προστασίας
  • γυαλιά ηλίου και
  • πλήθος ρουχισμού που χρησιμοποιούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 41χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στον ανακριτή απ’ όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Τετάρτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.