ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Υπάλληλος για τη ληστεία στο φαρμακείο του Σ.Μαρτίκα: «Όρμηξα για να προστατέψω εμένα και το φαρμακείο» (βίντεο)

Η κοπέλα πάλεψε με τον κακοποιό

Υπάλληλος για τη ληστεία στο φαρμακείο του Σ.Μαρτίκα:  «Όρμηξα για να προστατέψω εμένα και το φαρμακείο» (βίντεο)

Το φαρμακείο που διατηρεί ο Σπύρος Μαρτίκας στο Κερατσίνι, λήστεψε ένας άγνωστος άνδρας, αποσπώντας 250 ευρώ.

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το περιστατικό με την υπάλληλο του φαρμακείου που διατηρεί ο Σπύρος Μαρτίκας στην περιοχή του Κερατσινίου να παλεύει κυριολεκτικά με τον ληστή.

«Για κάποια στιγμή, 10 λεπτά περίπου, δεν είχα κόσμο στο φαρμακείο. Μπήκε μέσα, μου είπε να πάρει τα λεφτά και ξεκίνησε μία μάχη μεταξύ μας. Αυτός να προσπαθεί να πάρει τα χρήματα, εγώ να τον σπρώχνω», ανέφερε στο MEGA η βοηθός φαρμακείου και συμπλήρωσε:

«Δεν σκέφτηκα τίποτα εκείνη την στιγμή, εάν κράταγε κάτι. Απλά όρμηξα για να προστατεύσω εμένα την ίδια, αλλά και τον χώρο του φαρμακείου».

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνεται η υπάλληλος να σπρώχνει και να χτυπά τον δράστη, ο οποίος την απείλησε με μαχαίρι.

«Το τόλμησε χωρίς να το σκεφτεί. Ήταν αντανακλαστική η κίνησή της να προστατέψει τη δουλειά της, τον εαυτό της. Αυτό ήταν που με τρόμαξε πολύ. Κανονικά θα πρέπει να απομακρυνόμαστε, να του λέμε “πάρε ότι θες και φύγε” για να είμαστε ασφαλείς», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αφού ο ληστής άρπαξε τα χρήματα από το ταμείο τράπηκε σε φυγή και πλέον αναζητείται από την αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.