ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Υπόθεση βιασμού στο Ρέθυμνο: Ο πατέρας της 14χρονης εντοπίστηκε νεκρός πριν λίγες ημέρες

Από την ηλικία των 12 ετών, το κοριτσάκι είχε πέσει θύμα διεστραμμένων ανδρών

Υπόθεση βιασμού στο Ρέθυμνο: Ο πατέρας της 14χρονης εντοπίστηκε νεκρός πριν λίγες ημέρες

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση με την 14χρονη κοπέλα από το Ρέθυμνο για την οποία κατηγορούνται 12 άτομα για βιασμό και για γενετήσιες πράξεις. 

Πίσω από τη φρικιαστική ιστορία που άρχισε να ξετυλίγεται από τις αστυνομικές αρχές το τελευταίο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες κρύβεται και μια αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Οι γονείς της 14χρονης κοπέλας είναι χωρισμένοι, ενώ την επιμέλεια την είχε ο πατέρας της. Ο 50χρονος άνδρας στις 30 Ιανουαρίου του 2024 εξαφανίζεται από τον Μυλοπόταμο του Ρεθύμνου και την επόμενη ημέρα εκδίδεται missing alert.

Πέρασαν δύο 24ώρα και ο 50χρονος εντοπίστηκε από φίλους και συγγενείς του νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του, με το οποίο είχε εξαφανιστεί. Το ασημί αγροτικό όχημα του πατέρα της 14χρονης ήταν σταθμευμένο σε μια απόμερη περιοχή του Μυλοποτάμου. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές, ενώ οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι το ασημί αγροτικό όχημα ήταν κλειδωμένο και τα παράθυρα του ερμητικά κλειστά. Εντός του οχήματος βρέθηκε μια φιάλη υγραερίου, η οποία ήταν ανοιχτή και ο 50χρονος χωρίς τις αισθήσεις του.

Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, οι αστυνομικοί της ασφάλειας προσπαθούν να συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ και να φτάσουν στις αίτιες που οδήγησαν, όπως όλα δείχνουν, στο απονενοημένο διάβημα το πατέρα της κοπέλας.

Όσον αφορά στις έρευνες των αστυνομικών γύρω από την υπόθεση που τις τελευταίες ώρες συγκλονίζει το πανελλήνιο, η 14χρονη κοπέλα δεν φαίνεται να εκδίδονταν από τον Πακιστανό που έχει συλληφθεί. Από την ηλικία των 12 ετών, το κοριτσάκι είχε πέσει θύμα διεστραμμένων ανδρών, οι οποίοι την εκμεταλλεύονταν και ασελγούσαν στο παιδικό της κορμί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από εδώ και στο εξής και βάσει της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί, οι 12 κατηγορούμενοι αναμένεται να κληθούν από τις δικαστικές αρχές, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις και να αποφασιστεί από τις δικαστικές αρχές εάν θα προφυλακιστούν ή όχι. Ήδη η αρχή έγινε με τον 38χρονο Πακιστανό, ο οποίος μετά την κατάθεση της ανήλικης οδηγήθηκε στις φυλακές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.