ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Υπόθεση βιασμού στον Τύρναβο: Αρνούνται τις κατηγορίες οι ανήλικοι

Ένας 14χρονος επίσης κατηγορήθηκε για συνέργεια

Υπόθεση βιασμού στον Τύρναβο: Αρνούνται τις κατηγορίες οι ανήλικοι

Ελεύθεροι με την εφαρμογή αναμορφωτικών μέτρων αφέθηκαν οι τέσσερις ανήλικοι που είχαν συλληφθεί και κατηγορηθεί για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος της 22χρονης στον Τύρναβο.

Μαζί τους και ένας 14χρονος, ο οποίος κατηγορήθηκε για συνέργεια, καθώς, σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής γυναίκας, τραβούσε βίντεο της πράξης με το κινητό του.

«Θα εισφέρουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία στη Δικαιοσύνη προκειμένου να απεφάνθη η αλήθεια και να σχηματίσουν οι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργικοί πλήρη δικανική πεποίθηση και να αποδοθεί Δικαιοσύνη», είπε στο MEGA και στην εκπομπή «Live News», η δικηγόρος των ανηλίκων, Μαριέττα Παλαβρά

Την ίδια ώρα, η 22χρονη εξετάστηκε από τον αρμόδιο ιατροδικαστή του Νοσοκομείου της Λάρισας, ο οποίος δεν διαπίστωσε εμφανείς κακώσεις.

Η νεαρή γυναίκα στην καταγγελία της ισχυρίστηκε ότι δύο από τους δράστες την άρπαξαν, ενώ βρισκόταν κοντά στον χώρο που λειτουργεί το παζάρι, τη μετέφεραν στον χώρο κολυμβητηρίου που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και εκεί αφού την βίασαν, φώναξαν και άλλους δύο φίλους τους, οι οποίοι και εκείνοι στη συνέχεια έπραξαν το ίδιο, με τον 14χρονο να τραβάει βίντεο.

Από την πλευρά τους, ωστόσο, οι κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες και ισχυρίζονται ότι η 22χρονη ήταν αυτή που προσέγγισε να νεαρά αγόρια, τους έπιασε κουβέντα και τους ακολούθησε με τη θέλησή της. Όσο για τον 14χρονο, αρνείται ότι μαγνητοσκοπούσε τις σκηνές.

«Από την πρώτη στιγμή της προσαγωγής του και εν συνεχεία της σύλληψής τους, αρνούνται την οποιαδήποτε εμπλοκή τους σε πράξη ομαδικού βιασμού. Η θέση τους μέχρι και σήμερα είναι ότι ό,τι έγινε, έγινε κοινή συναινέσει.

Τι ισχυρίστηκαν στον εισαγγελέα

Μιλώντας στο Live News, ο Γιάννης Παιδής, δημοσιογράφος, ανέφερε ότι οι ανήλικοι ενώπιον του εισαγγελέα αρνήθηκαν ότι βίασαν την κοπέλα, υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν

«Από την πλευρά της κοπέλας δεν υπήρξε κάποια δικαστική παρουσία, ούτε έγινε προσπάθεια να στηριχθεί το κατηγορητήριο. Υπήρξε γνωμάτευση σήμερα από τον ιατριοδικαστή, που τόνισε ότι η υπόθεση είναι σοβαρή και υπάρχουν πολλοί παράμετροι και πρέπει να υπάρξουν συνδρομή και άλλων επιστημών. Δεν βρέθηκαν εμφανείς κακώσεις που να παραπέμπουν σε βιασμό», κατέληξε ο ίδιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος όπως είπε η συνήγορος των τεσσάρων συλληφθέντων θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για την 22χρονη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.