ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ζάκυνθος: Πέντε ανήλικοι συνελήφθησαν για επίθεση σε 15χρονο μαθητή έξω από σχολείο

Εκτός από τους ανήλικους συνελήφθησαν και οι γονείς τους

Ζάκυνθος: Πέντε ανήλικοι συνελήφθησαν για επίθεση σε 15χρονο μαθητή έξω από σχολείο

Πέντε ανήλικοι συνελήφθησαν στην Ζάκυνθο οι οποίοι έστησαν ενέδρα σε έναν 15χρονο μαθητή και του επιτέθηκαν. 

Το θύμα αποφάσισε να κάνει καταγγελία στην αστυνομία και οι έρευνες ξεκίνησαν ταχύτατα. Μέσα σε λίγες ώρες εντοπίστηκαν τόσο οι φερόμενοι ως δράστες, όσο και οι γονείς τους, που οδηγήθηκαν σε αστυνομικό τμήμα του νησιού. Η εκπαιδευτική κοινότητα παραμένει ανάστατη και πλέον μένει να γίνουν γνωστοί οι λόγοι της επίθεσης.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 15χρονος, ο οποίος σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν έχει σοβαρά τραύματα, κατήγγειλε την επίθεση στην Αστυνομία.

Για το συμβάν συνελήφθησαν με την κατηγορία της πρόκλησης απλής σωματικής βλάβης 5 ανήλικοι, δύο 16χρονοι και δύο 17χρονοι αλβανικής καταγωγής και ένας 15χρονος Ζακυνθινός, στην κατοχή του οποίου μάλιστα βρέθηκε και μισό γραμμάριο ακατέργαστης κάνναβης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός από τους ανήλικους συνελήφθησαν και οι γονείς τους, 2 μητέρες και 3 πατέρες, οι οποίοι και θα δικαστούν σήμερα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, για παραμέληση ανηλίκων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.