ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Αστυνομική επιχείρηση στα Ζωνιανά με πυροβολισμούς και δακρυγόνα: Δύο συλλήψεις – Βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά

Οι κάτοικοι προσπάθησαν να αποτρέψουν τις έρευνες - Εκτόξευαν πέτρες και ξύλα εναντίον των ανδρών της ΕΛΑΣ

Αστυνομική επιχείρηση στα Ζωνιανά με πυροβολισμούς και δακρυγόνα: Δύο συλλήψεις – Βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στα Ζωνιανά όπου κάτοικοι προσπάθησαν να αποτρέψουν τις έρευνες. Βρέθηκαν όπλα, ναρκωτικά, καθώς και αποξηραντήριο χασίς.

Ήταν περίπου 5:30 το πρωί της Τετάρτης (07.09.2022), όταν κάτοικοι στα Ζωνιανά αντιλήφθηκαν την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. Τότε, γύρω στα 50 άτομα άρχισαν να εκτοξεύουν πέτρες, σιδερένια αντικείμενα και ξύλα εναντίον των ανδρών της ΕΛΑΣ.

Απωθήθηκαν, ωστόσο, από τους ένστολους, οι οποίοι κατά πληροφορίες του rethnea.gr, έκαναν και χρήση δακρυγόνων. Από κάποιο σημείο του χωριού ακούστηκαν και πυροβολισμοί που, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ρίχθηκαν στον αέρα!

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με δύο κατ’ οίκον έρευνες, όπου βρέθηκαν όπλα, ναρκωτικά, καθώς και αποξηραντήριο χασίς.

Συνελήφθησαν δύο νεαροί, που έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους.

Παράλληλα, εντοπίσθηκε και ξεριζώθηκε φυτεία κάνναβης στο βουνό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση αναμένεται ενημέρωση από την ΕΛΑΣ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.