Η μπάντα του Λιμενικού έπαιξε το «Μακεδονία Ξακουστή» και κάποιοι… ενοχλήθηκαν! (βίντεο)

Η μπάντα του Λιμενικού έπαιξε το «Μακεδονία Ξακουστή» και κάποιοι… ενοχλήθηκαν! (βίντεο)

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενοχλήθηκε και ζήτησε ενημέρωση για το συμβάν.

Σύγχυση επικράτησε το πρωί με αφορμή το γεγονός ότι η μπάντα του Λιμενικού, συνόδευσε την προεδρική Φρουρά στην αλλαγή φρουράς που γίνεται στον Άγνωστο Στρατιώτη.

Η μπάντα του Λιμενικού στις 11:00 το πρωί, έφτασε στο μνημείο παιανίζοντας το «Μακεδονία Ξακουστή», ενώ σε άψογη παράταξη ακολουθούσε το άγημα της Προεδρικής Φρουράς.

Ο κόσμος μάλιστα που βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ξέσπασε σε θερμό χειροκρότημα και επευφημίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Όλγα Γεροβασίλη, ενοχλήθηκαν και ζήτησαν ενημέρωση για το γεγονός.

Ωστόσο, όπως την ενημέρωσαν είναι κάτι το οποίο προβλέπεται και γίνεται κάθε Κυριακή, κάποιες φορές και με την συμμετοχή της μπάντας του λιμενικού. Για τη σημερινή παρουσία τους, την εντολή είχε δώσει ο Συνταγματάρχης της Προεδρικής Φρουράς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.