ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ξαναρχίζει ο διάλογος με τη Γαλλία για το σύνολο της αμυντικής συμφωνίας καθώς και για εξοπλιστικά

Ξαναρχίζει ο διάλογος με τη Γαλλία για το σύνολο της αμυντικής συμφωνίας καθώς και για εξοπλιστικά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών, ειδικά μετά την ανακοίνωση για δυναμική παρουσία της Γαλλίας στην Ανατολική Μεσόγειο και την ξεκάθαρη στήριξή της στην Ελλάδα.

Και δεν ήταν μόνο ανακοίνωση, αλλά και πράξη, αφού το πρωί της Πέμπτης διεξήχθη κοινή άσκηση Ελλάδας-Γαλλίας στην Αν.Μεσόγειο και σε περιοχές της παράνομης τουρκικής NAVTEX.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αποφασίστηκε να επαναρχίσει διάλογος εφ’ όλης της ύλης Ελλάδας-Γαλλίας, που θα αφορά το σύνολο της αμυντικής συμφωνίας των δύο χωρών και φυσικά τις γαλλικές υπερσύγχρονες φρεγάτες που είναι υποψήφιες για ένταξη στον ελληνικό στόλο ενώ δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό το πρόγραμμα αλλά όπως σήμερα αποκαλύψαμε περιλαμβάνει και πρόταση προσφοράς μεταχειρισμένων μαχητικών rafale.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.