ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μηνυτήρια αναφορά από τον περιφερειακό σύμβουλο Κρήτης Γ.Σπυρόπουλο για ύπαρξη σημαίας των Σκοπίων στην Πέλλα

Διαβάστε τα όσα αναφέρει

Μηνυτήρια αναφορά από τον περιφερειακό σύμβουλο Κρήτης Γ.Σπυρόπουλο για ύπαρξη σημαίας των Σκοπίων στην Πέλλα

Σε υποβολή καταγγελίας και μηνυτήριας αναφοράς προχώρησε ο περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης Γιώργος Σπυρόπουλος αναφορικά με την ύπαρξη της σημαίας των Σκοπίων σε πινακίδα ανάπλασης αρχαίας κρήνης στην Πέλλα.

Όπως αναφέρει ο Γ.Σπυρόπουλος πως είναι δυνατόν να υπάρχει ξένη σημαία σε ένα έργο πολιτιστικής κληρονομίας στο παλάτι και γενέτειρα του Μακεδόνα Βασιλέα Αλεξάνδρου από ένα κρατίδιο που έχει σφετεριστεί την ελληνική ιστορία.

Διαβάστε την μηνυτήρια αναφορά:

«ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΥΠΑΞ/ΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

ΜΕ Α.Δ.Τ Α.Γ.Μ 248874

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ 27/4/2023

Καταγγέλω ότι :

Στην πινακίδα ανάπλασης  αρχαίας κρήνης στην Πέλλα, στο παλάτι και γενέτειρα του Μακεδόνα Βασιλέα Αλεξάνδρου του Γ ,η Μεγάλου Αλεξάνδρου, υιού του Φιλίππου Β της Μακεδονικής δυναστείας των Αργεαδών, υπάρχει  πινακίδα με τον αριθμό καταχώρησης του έργου από τον τοπικό Δήμο ,και του υπουργείου πολιτισμού, το κόστος κατασκευής ,της χρηματοδότησης από την Ε.Ε ,και η Σημαία της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Αλλά και με μεγάλη έκπληξη και αποτροπιασμό, δίπλα στην Ελληνική Σημαία ,υπάρχει η σημαία του ψευδοκράτους των Σκοπίων, υποδηλώνοντας, ότι είτε κάποια σχέση υπάρχει μεταξύ  κατασκευής του έργου με το κρατίδιο, είτε, και το οποίο παρεμβαίνει σε κάθε λογική ,την εκχώρηση Εθνικής πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς, στο Σλαβικό κρατίδιο ,από την Ελληνική πλευρά!

Πώς είναι δυνατόν εντός της Ελληνικής επικράτειας, και σε έργο ανάδειξης της Αρχαίας Ελληνικής των Μακεδόνων κληρονομιάς και ιστορίας, να υπάρχει η σημαία του κρατιδίου των Σκοπίων;

Σας επισυνάπτω και την φωτογραφία του έργου ,για να διαπιστώσετε τα καταγγελόμενα μου,και να αποδοθούν τυχόν ποινικές ,οι άλλες ευθύνες ,στην παραπάνω ενέργεια του αρμοδίου Δήμου ,και του υπουργείου πολιτισμού!

Με εκτίμηση

Γεώργιος Ι Σπυρόπουλος.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.