ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βίντεο-ντοκουμέντο: Αυτή θα είναι η νέα μουσουλμανική πόλη στον Έβρο μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας

Στην περιοχή Φυλάκιο στον Έβρο

Βίντεο-ντοκουμέντο: Αυτή θα είναι η νέα μουσουλμανική πόλη στον Έβρο μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η ανοικοδόμηση μιας νέας πόλης στην περιοχή Φυλάκιο του Έβρου όπου η κυβέρνηση ανεγείρει οικισμούς για την φιλοξενία χιλιάδων παρανόμως εισελθέντων μουσουλμάνων στην Ελλάδα.

Εκτός του ότι αλλάζει η πληθυσμιακή σύνθεση της περιοχής, φυσικά δημιουργείται και μια ζώνη η οποία μπορεί αν εξελιχθεί άκρως επικίνδυνα για τον ελληνικό Στρατό σε περίπτωση που χρειαστεί να αμυνθεί επί της ορίου γραμμής.

Δυστυχώς οι αντιδράσεις των κατοίκων δεν έχουν αποτέλεσμα και η κυβέρνηση όπως και οι φιλικές εργοληπτικές εταιρείες σε συνδυασμό με την χρηματοδότηση της ΕΕ, ουσιαστικά αλλάζουν τα σύνορα της Ελλάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τί σημαίνει η ύπαρξη φιλικών προς την Τουρκία πληθυσμών επί της ορίου γραμμής το είδαμε ανάγλυφα τόσο στη Συρία όσο και κατ αντιστοιχία στην Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.