Αυστριακή Exxpress: «Εκτελέστηκε στην Αυστρία η δολοφόνος της Ντάρια Ντούγκινα με 17 μαχαιριές»

Δεν το επιβεβαιώνει ο Αυστριακός ΥΠΕΣ

Αυστριακή Exxpress: «Εκτελέστηκε στην Αυστρία η δολοφόνος της Ντάρια Ντούγκινα με 17 μαχαιριές»

Η δολοφόνος της Ντάρια Ντούγκινα, Ναταλία Βοβκ φέρετι πως δολοφονήθηκε στην Αυστρία με δεκαεπτά μαχαιριές σύμφωνα με αυστριακή εφημερίδα Εxxpress.

Η είδηση δεν επιβεβαιώνεται από τις αυστριακές αρχές.

Ως βασικοί ύποπτοι σύμφωνα με την αυστριακή εφημερίδα  θεωρούνται στελέχη της ρωσικής FSB ως πράξη αντεκδίκησης για την δολοφονία της Ντούγκινα.

Οι Αυστριακοί αρνούνται να επιβεβαιώσουν το γεγονός και ειδικότερα ο Αυστριακός ΥΠΕΣ  είπε πως δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τις αναφορές.

Ούτε η Μόσχα τις έχει επιβεβαιώσει ενώ ανεπίσημα διαρρέει πως το «κυνήγι» συνεχίζεται.

Η αλήθεια είναι πως αν αυτό συνέβη οι Αυστριακοί δεν θα ήθελαν να έχει γίνει στην χώρα τους όπως επίσης δεν θα ήθελαν να φαίνεται πως η Ουκρανή είχε βρει καταφύγιο στην Αυστρία.

Η δολοφονία της Ντάρια Ντούγκινα δεν μπορεί να θεωρηθεί πλήγμα σε «στρατιωτικό στόχο» ακόμα και με τις «διασταλτικές» ερμηνείες της Δύσης.

H φερόμενη δολοφονία της Βοβκ υποτίθεται ότι έλαβε χώρα σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Η Ουκρανή θεωρούνταν πως εργάζονταν για την ουκρανική SBU ενώ στο παρελθόν ήταν μέλος του νεοναζιστικού Τάγματος Αζόφ.

Στον φερόμενο χώρο δολοφονίας η εφημερίδα αναφέρει πως βρέθηκαν ψεύτικα πιστοποιητικά και ταξιδιωτικά έγγραφα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.